8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Statele Unite testează transferul rapid de militari în Europa, pentru contracararea Rusiei

Statele Unite testează transferul rapid de militari în Europa, pentru contracararea Rusiei

-

Statele Unite au iniţiat joi, prin transferul a peste 300 de militari în Germania, o serie de teste privind noua strategie de mobilizare rapidă a trupelor în Europa, în scopul suplimentării efectivelor pentru descurajarea unei posibile agresiuni a Rusiei, scrie Hotnews.

Peste 300 de militari americani de la Baza „Fort Bliss” din Texas au sosit joi în Germania. În total, săptămâna aceasta, în Germania şi Polonia vor fi transferaţi 1.500 de militari americani, care vor participa la exerciţii comune cu trupele din aceste ţări, informează agenţia Associated Press, citată de Mediafax.

Tancuri Abrams, vehicule blindate Bradley şi alte echipamente militare americane au fost trimise în Olanda, urmând să ajungă în Germania şi Polonia.
În Germania, militarii au fost întâmpinaţi de ambasadorul Richard Grenell, de generalul american John L. Gronski şi de generalul german Carsten Breuer.

„Scopul misiunii se referă la capacitatea de reacţie, la intensificarea capacităţii de reacţie şi la interoperabilitatea cu aliaţi din cadrul NATO precum Germania şi Polonia, doi aliaţi esenţiali în cadrul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord”, a declarat generalul american John L. Gronski.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.