Acasă Actualitate Plácido Domingo jr. cântă la Craiova

Plácido Domingo jr. cântă la Craiova

-

Placido Domingo jr. cântă pentru prima oară în România, la Bucureşti şi la Craiova.

Plácido Domingo jr. & friends este o premieră muzicală absolută în România prin concertele susţinute de către Plácido Domingo jr. împreună cu alte nume rezonante ale scenei naționale și internaționale. Favorita publicului la ediția din acest an a concursului Eurovision, Laura Bretan, se numără printre invitații speciali ai evenimentului Placido Domingo jr. & fiends,  alături de soprana Irina Polivanova, tenorul Alin Stoica, care a participat alături de Trooper la Eurovision, și cântărețul Valentin Boghean.

Concertul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 20.00, la Sala Polivalentă din Craiova.  Plácido Domingo jr. va acompaniat de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia” Craiova,  sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Preţul biletului este: 100 lei zona VIP; 50 lei în tribune.

 

 

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.