20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopil de un an și jumătate, abandonat de mamă într-o scară de bloc

Copil de un an și jumătate, abandonat de mamă într-o scară de bloc

Un copil de un an și jumătate a fost abandonat în scara unui bloc din orașul Adjud, județul Vrancea, fiind descoperit de un bărbat, pe o pătură. Mama băiatului a fost identificată și dusă la Poliție, pentru audieri.
Copilul descoperit într-o scară de bloc din Adjud de către un bărbat care a alertat autoritățile, a fost dus la spital unde medicii au stabilit că nu are probleme de sănătate. Băiețelul urmează să fie predat unui asistent maternal.
„Pe noi ne-a sesizat Primăria municipiului Adjud. Ni s-a spus că a fost găsit un copil de aproximativ un an și jumătate în scara unui bloc din apropierea gării. Copilul a fost predat cadrelor medicale pentru investigații și nu au fost descoperite probleme de sănătate. Urmează să fie plasat unui asistent maternal până la lămurirea situației”, a declarat pentru corespondentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.
Mama copilului a fost identificată de polițiști și este audiată.
Reprezentanții Direcției de Protecția Copilului Vrancea spun că vor discuta și ei cu femeia pentru a afla de ce și-a abandonat copilul.
„Am aflat că a fost identificată mama. O vom contacta și noi. Copilul era așezat pe jos, pe o pătură, și avea lângă el o sacoșă cu haine, ceea ce ne duce cu gândul la un abandon”, a precizat Adina Lăscan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS