Acasă Actualitate Rezolvarea subiectelor la matematică la simularea evaluării naționale, clasa a VII-a. Prof....

Rezolvarea subiectelor la matematică la simularea evaluării naționale, clasa a VII-a. Prof. Roxana Goga: „La geometrie trebuia să gândeşti mai mult”

-

Elevii de clasa a VII-a au susţinut pentru prima dată simularea la matematică la Evaluarea Naţională 2019 şi au primit trei subiecte, dintre care unul de geometrie., potrivit hotnews.

Profesoara de matematică Roxana Goga de la Colegiul Naţional „Sf. Sava” din Capitală a rezolvat pentru HotNews.ro subiectele primite marţi de elevii de clasa a VII-a la matematică.

„Un elev care a lucrat cu seriozitate şi pasiune le rezolva în timp util. La geometrie trebuia să gândeşti mai mult”, a spus Roxana Goga.

IATĂ MAI JOS CUM SE REZOLVAU PROBLEMELE DE LA MATEMATICĂ CLS. a VII-a:


Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.