16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA dus la poliţie un portofel plin cu bani

A dus la poliţie un portofel plin cu bani

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea doljeană Gherceşti, a fost felicitat de conducerea Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, după ce a predat un portofel găsit în incinta Autogării Craiova, în care se găseau peste 11.000 de lei. Cristian Prunoiu, bărbatul care a găsit portofelul şi l-a dus la poliţie, a primit şi o diplomă din partea oamenilor legii.
„În această dimineaţă, la ora 6.30, un bărbat, de 33 ani, din localitatea Gherceşti, a venit la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova(SRPT), pentru a preda poliţiştilor un portofel găsit în zona Autogării Nord din municipiu Craiova. Portofelul conţinea documente şi 11.720 de lei. Poliţiştii l-au identificat pe cel căruia îi aparţinea portofelul, un bărbat din Craiova, şi l-au invitat la sediul unităţii de poliţie, pentru a-i preda bunurile. Cetăţeanul care a adus portofelul pierdut a primit din partea conducerii SRPT Craiova, o diplomă, în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, au precizat poliţiştii de la transporturi.

Ultimul caz de acest fel a fost înregistrat pe 22 februarie, când un craiovean de 51 de ani a dus la Secţia 3 Poliţie un portofel pe care l-a găsit în parcarea magazinului Lidl din cartierul Valea Roşie. În portofelul pierdut de un craiovean de 47 de ani se aflau documente, carduri bancare, precum şi suma de 7.500 de lei. Bărbatul de 51 de ani a fost felicitat de conducerea IPJ Dolj pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS