Acasă Actualitate Kovesi, inclusă de Harvard pe lista femeilor cu contribuții majore

Kovesi, inclusă de Harvard pe lista femeilor cu contribuții majore

-

Numele Laurei Codruța Kovesi a fost inclus de Harvard pe o listă a femeilor cu contribuții majore. „Laureatele reprezintă voci puternice în domeniile lor de activitate, fie că sunt magistrați, profesoare sau activiste”, se precizează în anunțul oficial, potrivit dcnews.ro.

Această listă mai cuprinde nume precum Sarah Leah Whitson, Stacey Abrams, Gloria Allred, Monica Bell, Sudha Bharadwaj, Sila Calderón, Helen Clark, Ruth Coppinger, Diane Wood.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.