Acasă Actualitate Poliţia din Râmnicu Vâlcea, în alertă. Caută două fete de 13 şi...

Poliţia din Râmnicu Vâlcea, în alertă. Caută două fete de 13 şi 14 ani, dispărute de acasă

-

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară verificări cu privire la dispariția a două fete de 13 respectiv 14 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea.

La data de 4 martie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa, Predescu Nicole Elena, în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la școală și nici la domiciliu nu a revenit.

În fapt, la data de 4 martie, fata a plecat de la domiciliu, cu intenția de a merge la Școala Gimnazială nr.10 din municipiu Râmnicu Vâlcea, însă aceasta nu a ajuns la cursuri și nici la domiciliu nu a revenit.

Din verificările efectuate s-a stabilit faputl că minora este plecată împreună cu prietena și colega ei de clasă, Coman Diana.

Predescu Nicole Elena are o înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr șaten deschis, lung, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare kaki cu glugă cu blăniță maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru, în picioare poartă adidași de culoare neagră cu talpă de culoare albă.

Coman Diana are o înălțime de 1,60-1,65m, greutate 55 kg, păr șaten, până la umeri, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domicliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare neagră, jeans de culoare neagră și ghete maro.

ȘTIRI VIDEO GdS

„Şcoala altfel“, după reguli noi

Unităţile şcolare vor organiza în acest an programul „Şcoala altfel“ după o nouă metodologie. Una dintre modificări prevede că nu se mai...

Noul gazon de pe „Oblemenco“ vine din Grecia

Noul gazon de la stadionul „Ion Oblemenco“ vine din Grecia. Informaţia a fost furnizată, joi, de Victor Piţurcă şi confirmată de viceprimarul...