6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKevin Spacey se poate sinucide din cauza acuzaţiilor de abuz sexual, potrivit fratelui actorului

Kevin Spacey se poate sinucide din cauza acuzaţiilor de abuz sexual, potrivit fratelui actorului

Randy Fowler, fratele lui Kevin Spacey, se teme că actorul se va sinucide din cauza acuzaţiilor de viol care îi sunt aduse şi îi cere starului să „îşi recunoască vinovăţia”, potrivit The Sun.

Pe 7 ianuarie, Kevin Spacey s-a prezentat la audiere la un tribunal din Nantucket, Massachusetts, unde a fost acuzat pentru agresarea sexuală a unui tânăr de 18 ani, în 2016, scrie Mediafax.
Actorul american în vârstă de 59 de ani a fost acuzat de indecenţă, molestare şi lovire, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare şi înregistrarea ca agresor sexual. În cadrul audierii, a pledat nevinovat.
Următoarea audiere în acest caz a fost stabilită pentru 4 martie.
Victima este fiul minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, aceasta fiind prima inculpare a lui Kevin Spacey de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi.
Randy Fowler, în vârstă de 63 de ani, a declarat pentru publicaţia britanică The Sun că îşi face griji pentru fratele său.
„Mă tem că se va sinucide. Dar apoi te gândeşti «Nu, este prea narcisist, probabil nu o va face»”, a declarat Fowler. „Dar ai fi surprins de ce pot face oamenii când sunt puşi faţă în faţă cu adevărul şi nu pot să gestioneze problema. Toată averea ta nu poate vindeca un suflet distrus”, a adăugat acesta.
Fowler, care a întrerupt toate legăturile cu Spacey de mai mult de 10 ani, a mai spus că acuzaţiile pe care i le-a adus starului actorul Anthony Rapp nu reprezintă „nici măcar 1%” din abuzurile acestuia. În toamna anului 2017, Anthony Rapp – un actor care a jucat în producţii precum „Star Trek – Discovery” şi „Rent” – l-a acuzat pe Spacey că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când Rapp avea doar 14 ani.
„Câte alte sute de persoane mai sunt care nu au spus o vorbă, care nu au avut curajul să facă public acest lucru. Credeţi că 30 (de persoane, n.r.) reprezintă măcar 1%?”, a afirmat Fowler.
Spacey mai este investigat de poliţia din Los Angeles pentru o acuzaţie similară, într-un alt incident care a avut loc tot în 2016. O acuzaţie de abuz sexual a fost respinsă de procurori pentru că era vorba de un presupus incident din 1992, iar fapta ar fi fost prescrisă.
Kevin Spacey este investigat şi de poliţia britanică, după ce mai mulţi bărbaţi l-au acuzat de diverse abuzuri sexuale săvârşite pe când era director artistic la Teatrul Old Vic din Londra, în perioada 2004 – 2015.
Kevin Spacey, considerat unul dintre cei mai talentaţi actori din generaţia sa, a dispărut din viaţa publică după un val de acuzaţii de abuz sexual care i s-au adus la sfârşitul anului 2017. Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” şi „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects”. Pentru rolul lui Francis Underwood din „House of Cards” – serial din care a fost concediat după teribilele acuzaţii -, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS