19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(FOTO, VIDEO) Zece adolescenţi au murit în urma unui incendiu la un centru de formare al clubului de fotbal Rio de Janeiro Flamengo

(FOTO, VIDEO) Zece adolescenţi au murit în urma unui incendiu la un centru de formare al clubului de fotbal Rio de Janeiro Flamengo

Un incendiu la un centru de formare pentru tineret al clubului de fotbal Rio de Janeiro Flamengo, din Brazilia, a ucis 10 tineri și a rănit cel puțin trei, potrivit autorităților locale.
Focul a izbucnit la Ninho do Urubu, un centru de instruire care a fost extins și deschis cu doar două luni în urmă, potrivit www.express.co.uk.
Jucătorii dormeau atunci când a izbucnit incendiul. Potrivit presei locale, căminul găzduia jucători tineri între 14 și 17 ani, care trăiesc în afara orașului Rio de Janeiro.
„Copiii de la echipa de tineret Flamengo dormeau la acea vreme”, a declarat pompierul Douglas Henaut, pentru Globo News.
Unul dintre adolescenții răniți a fost identificat ca fiind de un băiat de 14 ani, în timp ce ceilalți doi aveau 15 ani, potrivit presei locale. Deocamdată, nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.
Acest incendiu vine la puţin timp după ce zile întregi ploile abundente care au lovit orașul au ucis cel puțin șase persoane.
Baza ”El Ninho do Urubu”, una dintre cele mai mari din Brazilia, a fost construită în mai multe etape, între 2014 și 2018 şi este unul dintre cele mai bine susținute cluburi din Brazilia, cunoscut în întreaga lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS