Acasă Actualitate Cristian Borcea s-a predat în această dimineaţă. El va fi încarcerat la...

Cristian Borcea s-a predat în această dimineaţă. El va fi încarcerat la Rahova

-

Fostul acţionar FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat joi noapte la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, s-a predat la Poliţia Ilfov, fiind acum în custodia autorităţilor, au declarat surse din Poliţie pentru Mediafax.
Magistraţii Instanţei Supreme l-au condamnat definitiv, joi noapte, pe Radu Mazăre la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul privind retrocedarea plajelor, iar Cristian Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare. În primă instanţă, Mazăre a primit 4 ani, iar Borcea a fost achitat. 5 ani de închisoare a primit și Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.