Acasă Actualitate S-a rupt asfaltul sub o maşină a Salubrităţii din Craiova

S-a rupt asfaltul sub o maşină a Salubrităţii din Craiova

-

O maşină de gunoi a Salubrităţii a rămas blocată după ce asfaltul de pe strada Vasile Conta din Craiova s-a surpat sub ea în jurul orei 12.30. Potrivit viceprimarului Stelian Bărăgan, incidentul s-a petrecut din cauza unei avarii la o conductă veche de 35 de ani a Companiei de Apă Oltenia. Apa a spălat pământul de sub covorul asfaltic care s-a rupt sub greutatea maşinii de gunoi. Echipele de la CAO intervin la faţa locului pentru remedierea avariei. Muncitorii încearcă să scoată maşina din groapă cu ajutorul unei macarale.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.