Acasă Actualitate Cinci mașini implicate într-un carambol, în zona Metro

Cinci mașini implicate într-un carambol, în zona Metro

-

Un accident de circulație în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc în urmă cu puțin timp, la ieșire din municipiul Craiova, în zona supermarketului Metro. Potrivit polițiștilor doljeni, un șofer care circula către Balș a frânat și a fost lovit din spate de un autoturism al cărui șofer nu a păstrat o distanță regulamentară. În tamponare au mai fost implicate alte trei autoturisme, iar oamenii legii spun că ultimii patru șoferi nu au păstrat o distanță regulamentară față de autoturismele care cirulau în fața lor. Accidentul s-a soldat cu avarierea celor cinci autoturisme și, din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

Tot în urmă cu puțin timp, o altă tamponare a avut loc pe Calea Bucuresti, în apropierea Elecroputere Mall. În accidentul soldat numai cu pagube materiale au fost implicate două autoturisme care circulau pe Calea București, direcția către Centru.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.