Acasă Actualitate Gorj: Au revenit ninsorile. 45 de utilaje au intervenit pe drumurile naționale

Gorj: Au revenit ninsorile. 45 de utilaje au intervenit pe drumurile naționale

-

Un număr de 45 de utilaje au intervenit în ultimele ore pe drumurile naționale din județul Gorj. A fost răspândită cantitatea de 213 tone de material antiderapant. La această oră este parțial zăpadă pe trei tronsoane de drum naționale: Târgu Jiu – Valea Cernei, Novaci- Rânca și Târgu Jiu- Motru. De sâmbătă seară au revenit ninsorile în Gorj.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.