Acasă Actualitate Explozie într-un bloc din Rusia. O persoană a murit şi şapte au...

Explozie într-un bloc din Rusia. O persoană a murit şi şapte au fost rănite

-

O persoană şi-a pierdut viaţa şi şapte au fost rănite în urma unei explozii într-un imobil dintr-o localitate din sudul Rusiei. Deflagraţia s-a produs în urma unei scurgeri de gaze şi a afectat apartamentele de la etajele superioare ale unui bloc de locuinţe din regiunea Rostov. Au fost evacuate 140 de persoane, iar locatarii au primit promisiuni din partea autorităţilor că vor beneficia de ajutorul necesar. La faţa locului continuă operaţiunile de căutare pentru că încă patru persoane sunt date dispărute.
La 31 decembrie 2018, o explozie rezultată tot în urma unor scurgeri de gaze, a provocat prăbuşirea unei întregi scări dintr-un bloc de locuinţe din regiunea Ural, incident soldat cu 39 de morţi.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.