Acasă Actualitate OLT: Copil rănit de o petardă, transferat la un spital din București

OLT: Copil rănit de o petardă, transferat la un spital din București

-

O fată în vârstă de 11 ani, din localitatea olteană Șerbănești, a fost transferată de la spitalul din Slatina la București, în urma unui accident suferit marți, 1 ianuarie 2019.
Fata a suferit o rană gravă la ochiul drept după ce o petardă a explodat în apropierea ei.
Nu est esingurul copil rănit în perioada sărbătorilor.  Un băiat, tot de 11 ani, din Slatina, a suferit un accident similar în preajma Crăciunului după ce a descărcat praful dintr-o petardă și i-a dat foc sub o pătură, suflul producându-i arsuri la nivelul feței și rănindu-i grav ochiul stâng, rănit fiind și un alt prieten al minorului.
Deși polițiștii au raportat importante capturi de materiale pirotehnice comercializate sau utilizate fără drept în această perioadă, astfel de materiale au fost foarte ușor de procurat din multe zone ale orașului, unde s-au vândut „la liber“.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.