Peste 1.000 de persoane au fost evacuate, miercuri, din cauza unui incendiu care a izbucnit la unul dintre pereţii exteriori ai unui mall din Ploieşti, notează Mediafax. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.
Reprezentanţii ISU Prahova au declarat incendiul a izbucnit la un mall aflat pe strada Radu Calomfirescu din Ploieşti, în aer liber, dar până la sosirea pompierilor, angajaţii mall-ului au evacuat, preventiv, peste 1.000 de persoane.

“Incendiul este lichidat. Urmare a incendiului au ars 40 de metri pătraţi de izolaţie exterioară din polistiren şi 20 europaleţi. Au fost evacuate peste 1.000 de persoane, din datele pe care le avem de la personalul mall-ului. Se pare ca au fost evacuate deoarece a pătruns fum pe o gura de ventilaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.