Sute de apartamente din Capitală au rămas fără căldură, în Ajunul Crăciunului. Anunţul făcut de RADETÎn jur de 300 de apartamente din Capitală au rămas fără agent termic în Ajunul Crăciunului din pricina unei avarii la magistrala 2. Reprezentanţii RADET au explicat că avaria a fost remediată, iar bucureştenii ar trebui să aibă în apartamente agent termic furnizat la parametri normali în scurt timp, informează Mediafax.

Avaria la magistrala 2 a fost anunţată încă de sâmbătă. Luni, peste 30 de echipe ale furnizorului de agent termic se aflau pe teren pentru a ajuta la remedierea problemei.


“În cursul zilei de sâmbătă, a avut loc o avarie la magistrala 2, ora iniţială pentru revenirea stării de normalitate era duminică ora 24.00. În momentul de faţă, avaria este remediată în totalitate, cele 15 puncte care au fost afectate sunt în parametrii, însă punctele din aria apropiată acestor puncte termice nu sunt în parametri ca urmare a activităţii de reumplere a sistemului. În momentul de faţă, facem aşa-numitele activităţi de reglare a sistemului din punct de vedere al parametrilor”, a declarat pentru MEDIAFAX, Alexandru David Burghiu, administrator special în cadrul RADET.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 ianuarie 2019

Rio de Janeirova fi Capitala Mondială a Arhitecturii în 2020

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) a anunţat vineri că oraşul brazilian Rio de Janeiro va fi Capitala Mondială a Arhitecturii în anul 2020, informează Xinhua, scrie Agerpres. Învingând contracandidaţii săi, ...
y