Acasă Actualitate Vâlcea: Doi copii, grav răniți într-un incendiu

Vâlcea: Doi copii, grav răniți într-un incendiu

-

Doi copii au fost răniți într-un incendiu care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în județul Vâlcea. O fetita de 910 ani a fost preluata de SMURD, constienta, dar cu arsuri la nivelul toracelui si membrelor superioare si un baietel de 3 ani fiind grav, intoxicat cu fum a fost preluat de ambulanta cu medic, informează ISU.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casa de locuit in localitatea Bunești, sat Răpenești. Au fost alocate trei echipaje de stingere cu apă și spuma, un echipaj de la Govora și doua de la Râmnicu Valcea.

 

In interiorul casei se aflau patru copii si doi adulti. La sosirea echipajelor, doi copii fusesera evacuati de catre adulti fiind dusi la vecini.

Incendiul se pare ca a pornit din camera unde se aflau toti, se pare ca au avut ceva materiale combustibile langa soba, incendiul manifestandu se la camera de locuit si acoperisul casei in suprafață de aproximativ 100 mp, informează ISU.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 1:55 și lichidat în jurul orei 3:10.

Ramona OLARU
Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.