10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViorica Dăncilă: O remaniere va exista. Luni voi termina evaluarea

Viorica Dăncilă: O remaniere va exista. Luni voi termina evaluarea

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se va realiza o remaniere guvernamentală şi că va finaliza, lunea viitoare, evaluarea miniştrilor din cabinetul său, scrie Mediafax.

Imaginea articolului Viorica Dăncilă: O remaniere va exista. Luni voi termina evaluarea
Viorica Dăncilă: O remaniere va exista. Luni voi termina evaluarea
„O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, într-o emisiune TV, că a discutat, luni seară, cu Liviu Dragnea care i-a spus că PSD va avea o şedinţă a Comitetului Executiv în care social-democraţii vor discuta despre remanierea guvernamentală.

– Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuţie pe marginea activităţii miniştrilor social-democraţi, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Potrivit surselor citate, preşedintele PSD Liviu Dragnea intenţionează să convoace „de principiu, săptămâna viitoare” o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, reuniune în care liderii filialelor PSD şi conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniştrilor social-democraţi.

Premierul Viorica Dăncilă este aşteptată să prezinte, în şedinţa CExN, propria analiză cu privire la ritmul de implementare a măsurilor din programulde guvernare de către fiecare minister în parte, au spus pentru MEDIAFAX surse din PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS