10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoment de reculegere în plenul Senatului, în memoria fotbalistului Ilie Balaci

Moment de reculegere în plenul Senatului, în memoria fotbalistului Ilie Balaci

Senatorii au ţinut, miercuri, un moment de reculegere, la începutul şedinţei de plen, în memoria fostului fotbalistului Ilie Balaci, care s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 62 de ani, scrie Mediafax.
„Vreau să vă propun un moment solemn, un moment de reculegere în memoria celui care a fost Ilie Balaci, sportiv de top al României”, a anunţat la începutul şedinţei de plen senatorul PSD Cosmin Preda.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, post-mortem, pe Ilie Balaci, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fairplay în rândul tinerelor generaţii de sportivi.

”În semn de deosebită apreciere şi admiraţie pentru remarcabila sa carieră de fotbalist, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fairplay în rândul tinerelor generaţii de sportivi, Preşedintele României a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler fotbalistului Ilie Balaci”, se arată în decretul semnat de şeful statului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS