Tragedie, sâmbătă noapte, pe drumul național 1, în localitatea Gheghie din judeţul Bihor. Trei tineri au murit carbonizați, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un tir și a luat foc, informează realitatea.net.

Primul apel la 112 a fost dat puțin după ora 23.00. Martorii anunțau că o mașină s-a ciocnit violent de un tir, pe DN 1, iar în momentul impactului s-a aprins ca o torță. În autoturism se aflau trei tineri cu vârste de 18 și 19 ani. Niciunul nu a avut vreo șansă să scape cu viață. Pompierii sosiți la locul accidentului i-au găsit carbonizați. Până la stingerea incendiului, traficul rutier pe drumul național 1, între Aleșd și Cluj, în dreptul localității Gheghie, a fost complet blocat.

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.