17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO bucată de stâncă s-a desprins de pe o faleză din insula Zakynthos şi a rănit mai mulţi turişti. Imagini din timpul prăbuşirii

O bucată de stâncă s-a desprins de pe o faleză din insula Zakynthos şi a rănit mai mulţi turişti. Imagini din timpul prăbuşirii

 

https://www.youtube.com/watch?v=k5gXYsau4Ic

Şapte turişti au fost răniţi, joi, după ce o bucată de stâncă a căzut pe plaja Navagio din insula Zakynthos din Grecia, au anunţat autorităţile locale, menţionând că nicio persoană nu a suferit răni grave, relatează BBC, potrivit Mediafax. „Nu am găsit persoane blocate sub pietrele căzute, dar vom continua căutările”, a declarat un purtător de cuvânt al echipajului de salvare.„A fost un zgomot puternic, apoi o parte din stâncă a căzut peste mai multe persoane”, a declarat un martor.
Autorităţile din Grecia au anunţat că nu au primit raportări de persoane dispărute, dar echipajul de salvare a continuat căutările toată după-masa pentru siguranţă.
Portul Zakynthos a fost evacuat ca măsură de precauţie. Plaja Navagio este foarte populară printre turişti, iar accesul se face doar cu barca.

Imaginile filmate de un turism arată exact momentul desprinderii stâncii, dar şi turiştii îngroziţi de cele întâmplate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS