Răzvan Ştefănescu, şoferul autoturismului înmatriculat în Suedia cu numere personalizate conţinând injurii la adresa PSD, a venit marţi dimineaţă, însoţit de avocat, la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru audieri, potrivit Agerpres. El a declarat presei că, dacă era atenţionat de poliţişti să schimbe numerele, ar fi acceptat.
„Dacă (Poliţia – n.red.) mi-ar fi spus sau mi-ar fi dat o notă că trebuie să schimb plăcuţele personalizate, le-aş fi schimbat. Dar dacă le-aş fi schimbat de capul meu, aş fi făcut o ilegalitate”, a spus Ştefănescu.
Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, în cazul bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România”, faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.