Acasă Actualitate Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus...

Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM

-

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 20 iunie 2018, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).
În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 381 dosare pentru 781 autovehicule.
Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 38 dosare pentru 55 autovehicule (10 electrice hibride și 45 pur electrice).
Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.
Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.
De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus până la data de 28 septembrie 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

Vaccinarea antirujeolică devine obligatorie în Germania

Vaccinarea antirujeolică devine obligatorie, în Germania, în grădiniţe şi şcoli începând de la 1 martie 2020. Bundestagul german (camera legislativă inferioară) a...

Liga 3 / Universitatea II Craiova are meci greu cu Flacăra Moreni

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte vineri, de la ora 14.00 (live text pe gds.ro/sport), pe stadionul „Extensiv“, pe Flacăra Moreni. Partida...