6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal politic în Germania, după ce o adolescentă din Republica Moldova a fost violată și ucisă

Scandal politic în Germania, după ce o adolescentă din Republica Moldova a fost violată și ucisă

Uciderea unei  adolescente de 14 ani originară din Republica Moldova  a declanşat un scandal politic în Germania, autorităţile fiind criticate din cauza faptului că irakianul care a ucis-o pe tânără a putut părăsi Germania, deşi s-a folosit de un nume fals pentru a cumpăra biletele de avion. Principalul suspect, în cazul asasinării  a unei adolescente de 14 ani, Susanna Feldman, a fost arestat de forţele de securitate din Kurdistan în nordul Irakul.

Ministrul german de Interne, Horst Seehofer, a anunţat că irakianul Ali Bashar, suspectat că a violat-o şi ucis-o pe Susanna, a fost reţinut în nordul Irakului chiar în noaptea în care Poliţia Federală din Germania a cerut ajutorul autorităţilor din această ţară.

Tânărul de 20 de ani a devenit principalul suspect în cazul uciderii Susannei la doar două zile după ce a reuşit să plece din Germania spre Turcia. Susanna, o adolescentă care sosise în Germania, împreună cu familia, din Republica Moldova în luna februarie a acestui an, fusese dată dispărută pe 22 mai.

Părinţii fetei, elevă la o şcoală de lângă Mainz, au alertat poliţia, după ce aceasta nu a mai revenit acasă de la şcoală. Cadavrul fetei a fost găsit joi, într-o râpă  în orăşelul Wiesbaden. (sursa:românia liberă)

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS