Un tânăr de 24 de ani a murit, iar prietena sa, în vârstă de 17 ani a fost rănită, în urma unui accident produs duminică dimineaţa pe DN 2A, în Constanţa, la intersecţia cu Hanul Morii. Maşina celor doi a intrat într-un autobuz, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Constanţa, la volan se afla tânărul de 24 de ani, din judeţul Vracnea. Acesta nu a păstat distanţa de siguranţă şi a intrat cu maşina într-un autobuz oprit la trecerea de pietoni.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 2A, în zona intersecţiei de la Hanul Morii. Un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Vrancea, a condus un autoturism iar pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autobuz (transport persoane), oprit la trecerea pentru pietoni. În urma accidentului rutier, a decedat conducătorul auto, de 24 ani, prietena acestuia, de 17 ani, fiind rănită uşor”, arată Poliţia Constanţa.

Autobuzul efectua curse regulate transport persoane. În vehicul se aflau 6 călători, care nu au fost răniţi.

Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.