20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Zeci de turişti, evacuaţi în urma unui incendiu de vegetaţie izbucnit lângă...

Zeci de turişti, evacuaţi în urma unui incendiu de vegetaţie izbucnit lângă Cetatea Poenari din Argeş

-

60 de turişti au fost evacuaţi, duminică, după ce un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit în apropiere de Cetatea Poenari, judeţul Argeş. Incendiul se manifestă pe 500 de metri pătraţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor.  La faţa locului intervin trei autocamioane, două autospeciale de primă intervenţie şi un echipaj SMURD.

Cetatea Poenari este un monument istoric aflat în judeţul Argeş, situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeşului, lângă localitatea Arefu, la câţiva kilometri de barajul şi lacul de la Vidraru. Ruinele cetăţii sunt amenajate ca obiectiv turistic şi sunt vizitate de turişti români şi străini.
Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.