10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Moarte suspectă, în curtea unei case parohiale din Cluj. Preot găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri

Moarte suspectă, în curtea unei case parohiale din Cluj. Preot găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri

Un preot în vârstă de 61 de ani din satul Ghirişu Român, judeţul Cluj, a fost găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri din curtea casei parohiale. Poliţiştii încearcă să afle dacă acesta s-a sinucis sau a fost vorba despre o moarte accidentală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că vor fi audiaţi membri ai familiei şi alţi martori din localitate şi este aşteptat şi rezultatul necropsiei.

”Un preot în vârstă de 61 de ani din satul Ghirişu Român, comuna Mociu, a fost găsit decedat, căzut într-o fântână. Se fac cercetări vizând mai multe aspecte, se aşteaptă rezultatul necropsiei, sunt audiaţi membrii familiei şi alţi martori din localitate. Nu sunt suspiciuni de omor, astfel că se cercetează dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre moarte accidentală”, a spus Morar.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, la rândul său, că fântâna în care a fost găsit preotul avea o adâncime de 10 metri şi se afla în curtea casei parohiale, cadavrul fiind scos de către un echipaj de pompieri.

Reprezentanţii Mitropoliei Clujului nu au putut fi contactaţi, mai notează Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...