Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce o fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Femeia a băut detartant şi şi-a tăiat venele, fiind găsită de soţul ei, care a alertat autorităţile, scrie Mediafax.

Potrivit Poliţiei Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, despre o tentativă de sinucidere care a avut loc în localitatea Ştefăneşti. Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Mediafax, că o fostă judecătoare de la Judecătoria Piteşti a încercat să se sinucidă. Aflată într-o anexă a casei, femeia a băut detartant şi apoi şi-a tăiat venele.

Autorităţile au fost alertate de soţul femeii, care a găsit-o la scurt timp după ce a încercat să se sinucidă. Fosta judecătoare a fost transportată la Spitalul Judeţean Piteşti, unde se află internată la secţia Terapie Intesivă. ”Noi am demarat o anchetă. Este un caz de tentativă de sinucidere. O femeie de 45 de ani. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Argeş, Florin Popa.

Surse judiciare au mai declarat, pentru Mediafax, că femeia a lăsat un bilet de adio în care însă nu-şi explica gestul, ci îşi exprima doar dragostea faţă de familie şi încrederea că soţul ei se va descura.

Fosta judecătoare are două fiice, iar soţul este executor judecătoresc.