22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Vâlcea: Accident de muncă mortal la cariera de calcar Bistriţa. Un bărbat...

Vâlcea: Accident de muncă mortal la cariera de calcar Bistriţa. Un bărbat a fost strivit de un utilaj

-

Un angajat al carierei de calcar Bistriţa (comuna Costeşti) a murit în urma unui accident de muncă produs sâmbătă dimineaţa, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.
Victima este un bărbat de 54 de ani, din Costeşti, care lucra pe un utilaj la cariera Bistriţa.
În momentul producerii accidentului, bărbatul de 54 de ani se afla în carieră, însoţit de un alt angajat. El ar fi coborât din utilaj pentru a verifica frânele, la volan aflându-se colegul său, care din greşeală a coborât bena utilajului, strivind victima. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. (sursa: agerpres)

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.