8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Incident armat în centrul oraşului Zürich, soldat cu cel puţin doi morţi

Incident armat în centrul oraşului Zürich, soldat cu cel puţin doi morţi

-

Două persoane au fost ucise în oraşul Zurich, dar situaţia este acum sub control, a anunţat vineri după-amiază Poliţia elveţiană, potrivit Mediafax. „Două persoane au murit în urma unui atac produs pe Bulevardul Lager / Europa din Zurich”, a confirmat Poliţia elveţiană. „Situaţia este sub control, nu mai există niciun pericol cunoscut”, a precizat Poliţia.
Cel mai probabil este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Autorităţile suspectează o infracţiune de drept comun, nefiind evocată ipoteza unui act terorist.
Incidentul a avut loc în faţa unei filiale a băncii UBS situată lângă Gara centrală din Zürich, relatează site-urile de ştiri Blick.ch şi NZZ.ch.
Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi la locul incidentului.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.