Acasă Actualitate Dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, la final

Dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, la final

-

La Instanţa Supremă, vineri este programat Ultimul termen în procesul retrocedării ilegale a suprafețe forestiere 43.227 de hectare din județul Bacău, al cărei beneficiar a fost Paltin Sturdza. Judecaţi în dosar sunt fostul deputat Viorel Hrebenciuc şi fiul său, Andrei, alături de Ioan Adam, fost deputat și avocat, de Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei, și de judecătorul Lorand Andras Ordog de la Tribunalul Covasna.
Inculpaţii vor avea, vineri, posibilitatea ultimelor pledoarii în sala de judecată.
În timpul procesului, seniorul și juniorul Hrebenciuc şi-au recunoscut vinovăţiile pentru a obţine sentinţe mai blânde.
Romsilva îi cere fostului director Adam Crăciunescu daune morale de 500.000 de euro.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.