11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul total de decese a ajuns la 35

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul total de decese a ajuns la 35

Institutul Naţional de Sănătate Publică anunţă că au fost confrmate încă trei decese cauzate de virusul gripal, fiind vorba despre un bărbat de 75 de ani, din judeţul Mureş şi două femei, din judeţul Argeş şi, respectiv, Capitală. Potrivit Mediafax, numărul total al deceselor a ajuns la 35, în sezonul 2017-2018.

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) informează, luni, prin Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile (CNSCBT), că, pe 12 februarie 2018, a fost confirmat decesul din cauza virusului gripal B, în cazul unei femei de 80 de ani, din Bucureşti, aceasta având condiţii medicale preexistente.

Două zile mai târziu, a fost confirmat un alt deces din cauza gripei. Mai exact, un bărbat în vârstă de 75 de ani din judeţul Mureş a murit, confirmat fiind cu virus gripal tip B şi având, de asemenea, condiţii medicale preexistente.

Totodată, pe 18 februarie 2018, o femeie de 47 de ani din judeţul Argeş a murit, confirmată cu virus gripal tip B, dar fără condiţii medicale preexistente cunoscute.

Niciunul dintre ei nu era vaccinat antigripal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS