(Foto: ziarulclujean.ro)

O persoană a murit și alte două au fost grav rănite azi-noapte, după ce mașina în care se aflau a lovit o țeavă de gaz. Accidentul s-a produs în localitatea Ciumbrud din județul Alba, informează HotNews. Persoana decedată în urma impactului este un adolescent în varstă de 16 ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Alba, accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina a ieșit în afara carosabilului și a lovit țeava de gaz, pe care a rupt-o. Din cauza avariei produse în urma accidentului, aproape 2.000 de locuitori din patru sate au rămas fără gaze naturale, alimentare fiind întreruptă. La această oră, mai multe echipe ale companiei furnizoare de gaz metan intervin pentru remedierea defecțiunii.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.