19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiul unui primar din Dâmboviţa, împuşcat la vânătoare. Tânărul se pregătea să-şi boteze fiica după Sărbători

Fiul unui primar din Dâmboviţa, împuşcat la vânătoare. Tânărul se pregătea să-şi boteze fiica după Sărbători

Fiul unui primar din judeţul Dâmboviţa a fost împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare. Un paznic a fost cel care a tras cu arma în tânăr, după ce l-a confundat cu un mistreţ. Tânărul avea o fetiţă şi se pregătea ca după Sărbători să-i facă botezul.

Fiul primarului din Ludești, judeţul Dâmboviţa, a fost împușcat mortal în Ajun de Crăciun la o partidă de vânătoare organizată în localitate, potrivit România TV. Cel care l-a împușcat este paznicul de vânătoare, care susţine că l-a confundat cu un mistreţ.

Tânărul de 31 de ani era împreună cu mai multe persoane la o vânătoare legală de mistreți. Paznicul de vânătoare l-a confundat pe tânăr cu mistreţul și l-a împușcat mortal, în zona pieptului.

Victor Dincă avea o familie frumoasă, iar în urmă cu două luni, frumoasa lui soţie îi dăruise o fetiţă. Potrivit cancan.ro, cei doi tineri părinţi programaseră botezul micuţei pe 20 ianuarie, dar acum rudele lor se pregătesc să-l conducă pe Victor pe ultimul drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS