Acasă Actualitate A 62-a ediție a concursului Eurovision începe astăzi la Kiev, în Ucraina

A 62-a ediție a concursului Eurovision începe astăzi la Kiev, în Ucraina

-

Ediția 2017 a concursului Eurovision începe astăzi, 9 mai, la Kiev, în Ucraina, cu prima semifinală, scrie Agerpres. A doua semifinală are loc în 11 mai, iar finala concursului pe 13 mai. Ucraina a mai găzduit concursul Eurovision și în 2005, iar în 2009 a fost gazda concursului Eurovision Junior. În 2016, concursul Eurovision a fost câștigat de Jamala (Ucraina) cu melodia „1944“.

În acest an, România este reprezentată de Ilinca Băcilă și Alex Florea, care prezintă melodia „Yodel It!“ compusă de Mihai Alexandru. Aceștia au ajuns pe 1 mai 2017, la Kiev, iar la sosirea în Centrul Internațional de Expoziții, locul unde se desfășoară ediția 2017 a „Eurovision Song Contest“, reprezentanții noștri au scris mesajele lor și au semnat primii pe „Wall of Diversity“, alături de ceilalți membri ai delegației României, conform site-ului eurovision.tvr.ro

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.