Acasă Actualitate Foști șefi ai CIA și NATO se întâlnesc în România pentru a...

Foști șefi ai CIA și NATO se întâlnesc în România pentru a discuta despre securitate

-

Un fost director al CIA și un fost comandant suprem al NATO se vor alătura altor foști oficiali de rang înalt pe 4 și 5 mai la București, pentru a discuta o gamă largă de probleme de la migrație la terorism, scrie Agerpres.
Reuniunea organizată de think-tank-ul românesc Strategikon se va concentra de asemenea asupra populismului și deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană. Discuții vor avea loc de asemenea cu privire la necesitatea unei cooperări în domeniul securității cu sectorul privat și cadrele universitare.
Fostul director al CIA David Petraeus și generalul american în retragere Philip M. Breedlove, care a supervizat schimbări radicale la NATO pentru a face față noii amenințări reprezentate de Rusia și amenințării extremismului islamic armat în Orientul Mijlociu și Africa, vor participa la reuniune.

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...