Acasă Actualitate Dan Andronic, invitat la audieri în Comisia SRI

Dan Andronic, invitat la audieri în Comisia SRI

-

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a anunţat marţi că Dan Andronic va fi invitat la audieri „pentru a veni cu date şi informaţii precise”, după articolul publicat de acesta în Evenimentul Zilei şi în care afirmă că Laura Codruţa Kovesi, George Maior, Florian Coldea şi Gabriel Oprea erau implicaţi în procesul electoral din 2009, când Traian Băsescu a câştigat al doilea mandat de preşedinte.

Potrivit HotNews.ro, Ţuţuianu a arătat că „o implicarea a SRI, a DNA şi a altor servicii secrete în procesul electoral ar fi foarte gravă şi nu ar face decât să submineze bazele democratice ale statului” dar „nu avem în articolul publicat elemente suficiente care să contureze o implicare a SRI în procesul electoral”.

În aceste condiţii, Dan Andronic a fost invitat „la audieri pentru a veni cu date şi informaţii precise”, însă „deocamdată avem o poveste care e ambalată frumos”, a susţinut Adrian Ţuţuianu.

Acesta a mai arătat că „nu vrem să facem că în fotbal, ştiţi că uneori te duci după fente”.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.