Acasă Actualitate Kovesi, după întâlnirea cu ministrul Justiției: Nu mi-a cerut demisia, nu intenționez...

Kovesi, după întâlnirea cu ministrul Justiției: Nu mi-a cerut demisia, nu intenționez să-mi dau demisia

-

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a afirmat luni, după întâlnirea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, că nu i s-a cerut demisia și că nu intenționează să își dea demisia, informează Agerpres.

„Nu mi-a cerut demisia, nu intenționez să-mi dau demisia, nu am de ce să îmi dau demisia, DNA și-a făcut treaba. A fost o discuție despre care nu doresc să dau foarte multe detalii, veți afla după ce se termină această etapă”, a declarat Laura Codruța Kovesi la ieșirea din Ministerul Justiției.

Întrebată dacă a acționat corect în ceea ce privește instrumentarea dosarul privind OUG 13, Kovesi a răspuns: „Întotdeauna am acționat corect”.

Luni, ministrul Justiției a anunțat că va prezenta pe 29 martie concluziile evaluării activității procurorului general Augustin Lazăr și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Am făcut evaluările, cele 14 zile s-au împlinit chiar de aseară. Voi proroga termenul cu două zile (…). Miercuri, la orele prânzului, voi organiza o conferință de presă (…) și vă voi da toate amănuntele”, le-a declarat ministrul jurnaliștilor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.