Acasă Actualitate Protestul Copiilor va începe în Piața Victoriei astăzi, de la ora 11.00....

Protestul Copiilor va începe în Piața Victoriei astăzi, de la ora 11.00. Un alt protest, programat să includă un marș spre Parlament și lanț uman în jurul sediului legislativului

-

vlad1

Comunitatea „Corupția Ucide” a inițiat un protest care se va desfășura sâmbătă, în Piața Victoriei din București, începând cu ora 11.00, intitulat „Educație pentru democrație – Lecția de educație civică”.
Circa 3.400 de utilizatori Facebook au spus că sunt interesați de protest iar 2.800 spun că vin.
„Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sâmbătă, așa cum ne-ați propus, hai să luăm copiii de mână, în brațe, în cărucioare, pe umeri și să facem cel mai pașnic și colorat protest!”, se scrie pe pagina evenimentului.
„Ne întalnim la 11.00 și plecăm la 14.00-16:00 ( spre casă, pentru a duce copii, dacă nu îi luăm cu noi la mașul spre Parlament)” se precizează pe Facebook, cu adăugirea (însoțită de un emoticon zâmbitor) că „se aude că șpaga e o bomboană de copil”.

Un alt eveniment creat pe Facebook de comunitatea „Corupția ucide” este programată o nouă manifestație în fața Guvernului, începand cu ora 13.

„La ora 16:00 plecăm în marș către Parlament. Când ajungem la Parlament, facem lanț uman în jurul Parlamentului”, scrie pe pagina citata. (sursa Hotnews)

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...