Acasă Actualitate Trei persoane intoxicate cu monoxid de carbon; una decedată - în București,...

Trei persoane intoxicate cu monoxid de carbon; una decedată – în București, Sectorul 2

-

Trei persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon, una dintre acestea, un bărbat, fiind găsit decedat, informează ISU București. Potrivit sursei citate, celelalte două persoane sunt inconștiente și în prezent li se acordă îngrijiri medicale, informează Agerpres.

Cele trei victime au vârste cuprinse între 50 și 60 de ani. În prezent, medicii efectuează manevre de resuscitare asupra celorlalte două victime, un bărbat și o femeie.

La fața locului, un imobil din Sectorul 2, s-au deplasat patru ambulanțe SMURD, două dintre acestea cu medic. Cel mai probabil, intoxicația cu monoxid de carbon a fost cauzată de o centrală termică, nefiind constatate scăpări de gaze.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.