6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate E-Distribuţie Dobrogea: 27 de localităţi din judeţul Constanţa, fără energie electrică

E-Distribuţie Dobrogea: 27 de localităţi din judeţul Constanţa, fără energie electrică

-

27 de localităţi din judeţul Constanţa erau, duminică la ora 8.00, nealimentate total sau parţial cu energie electrică, potrivit unei situaţii transmise de E-Distribuţie Dobrogea, informează Mediafax.

În judeţul Constanţa este afectată o linie de înaltă tensiune si au rămas nealimentate 7 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 17 linii de medie tensiune parţial şi 118 posturi de transformare, fiind afectate total sau parţial 27 localităţi, respectiv Culmea Nouă, Băraganu, Potirniche, Moviliţa, Peştera, Izvoru, Veteranu, Albeşti, Tătaru, Comana, Viroaga, Cerchezu, Măgura, Căscioarele, Furnica, Olteni, Dumbrăveni, Castelu, Vârtop, Mereni, Ciobaniţa, Osmancea, Independenţa, Fântâna Mare, Cotu Văii, Comana şi Orzaru.

În judeţele Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa au fost realimentate toate localităţile, potrivit E-Distribuţie Dobrogea.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.