5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDerbi oltenesc pe semicerc

Derbi oltenesc pe semicerc

Handbaliștii de la CS Universitatea Craiova încheie turul cu un meci pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“. Jucătorii antrenați de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu vor primi astăzi, de la ora 17.00, vizita echipei CSU „Constantin Brancuși“ Târgu Jiu, în etapa a 13-a din Divizia A, seria B.
După zece meciuri disputate, handbaliștii din Bănie ocupă locul cinci, cu șapte victorii și trei înfrângeri, iar dacă vor câștiga astăzi vor mai urca o poziție, pentru că au același număr de puncte cu formația U Cluj, aflată pe locul patru, dar care va sta runda aceasta.
CS Universitatea Craiova vine după un eșec la Sighișoara, unde a fost învinsă cu scorul de 35-32. De partea cealaltă, gorjenii, care ocupă locul șapte (patru victorii, șase înfrângeri), vin după un eșec în disputa cu liderul Minaur Baia Mare. La CSU „Constantin Brâncuși“ Târgu Jiu evoluează și doi dintre cei mai buni jucători ai Craiovei din sezonul trecut, internaționalii de tineret Sabin Constantin și Alexandru Mănescu.

Mâine este memorialul „Paul Stuparu“

Tot în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ se va disputa mâine ediția a treia a Cupei „Paul Stuparu“ la handbal mixt, la care sunt așteptați să se înscrie studenți de la facultățile craiovene. De la ora 9.45 va avea loc ședința tehnică, cu tragerea la sorți a meciurilor, iar între orele 10.00 și 19.00 se vor disputa partidele, urmate de meciul demonstrativ între profesori și studenți, iar la final va fi festivitatea de premiere.
Competiția în memoria fostului mare antrenor este organizată de FEFS Craiova, DSJT și Asociația Pro EFS, în parteneriat cu CS Universitatea Craiova, SCM, AJH Dolj și doi sponsori, care vor oferi premiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS