17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTramvaiul răsturnat la Londra circula cu viteză de trei ori mai mare decât normal. Şapte persoane au murit şi 50 au fost rănite

Tramvaiul răsturnat la Londra circula cu viteză de trei ori mai mare decât normal. Şapte persoane au murit şi 50 au fost rănite

Tramvaiul care a deraiat în Croydon, o suburbie din sudul Londrei, cauzând șapte decese și peste 50 de răniți, călătorea cu o viteză de trei ori mai mare decât limita admisă, atunci când s-a produs tragedia, arată un raport al anchetatorilor.
Potrivit raportului, citat de Daily Mail, tramvaiul a intrat într-o curbă cu viteză prea mare, ceea ce a făcut că mijlocul de transport să sară de pe șine să se răstoarne de câteva ori.
Imediat după accident, vatmanul a fost reținut și încarcerat sub acuzația de ”omor prin imprudență”. Ulterior, el a fost eliberat după ce avocații au arătat în instanță că acestuia i s-ar fi făcut rău în momentul producerii accidentului.
Din nefericire, însă, anchetatorii nu vor afla curând ce s-a întâmplat în cabina vatmanului, și asta pentru că nicio cameră din mijlocul de transport nu funcționa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS