19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViscolul dă traficul peste cap. În mai multe judeţe se circulă în condiţii de iarnă

Viscolul dă traficul peste cap. În mai multe judeţe se circulă în condiţii de iarnă

ninsoare-viscol-polei-vremea-drumuri-inchise-zone-18472172

Centrul Infotrafic anunţă că în mai multe judeţe din ţară se circulă în condiţii de iarnă, din cauza ninsorii şi a vântului puternic. Circulaţia rutieră în judeţul Suceava, în special în zona de munte, se desfăşoară îngreunat, duminică dimineaţa, din cauza ninsorilor, iar în zona Pasului Mestecăniş pe DN 17 circulaţia autovehiculelor grele a fost oprită o jumătate de oră pentru ca utilajele de deszăpezire să intervină, scrie Mediafax.

„În judeţul Covasna ninge abundent în Pasul Oituz, pe DN11, între km 79 – 89. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire. În judeţul Suceava, trafigul greu este restricţionat pe DN17 între Vatra Dornei şi Câmpulung pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze. În judeţul Maramureş, se circulă mai îngreunat din cauza ninsorii pe DN1C, între localităţile Valea Chioarului şi Mesteacăn, pe DN18 între localităţile Baia Sprie şi Sighetu Marmaţiei, şi pe DN19, în zona Pasului Huta. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire. În condiţii de iarnă se circulă şi în judeţul Sibiu, însă mai îngreunat (viteză redusă, aprox.40 km/h) se circulă pe DN14 între Sibiu şi Mediaş şi pe DN14A, între Mediaş şi Blăjel”, anunţă Centrul Infotrafic.

În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, între km 22 şi 34, pe carosabil s-a depus un strat subţire de zpadă (1 cm). Se acţionează cu două utilaje de deszăpezire şi împrătiere a materialului antiderapant.vPe DN66 Bumbeşti Jiu – Petroşani, se semnalează precipitaţii sub formă de lapoviţă.

În judeţul Cluj, pe DN1-E60, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri la km 506, după ce circulaţia a fost întreruptă dimineaţa din cauza a două autocamioane care au derapat. Şi în această zonă ninge. Pe autostrada A3 Turda – Gilău se semnalează ninsoare slabă, însă carosabilul este negru iar valorile de trafic sunt reduse, informează poliţiştii, precizează Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS