21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Transporturilor: Tarom va fi restructurată. Nu este exclusă privatizarea companiei

Ministrul Transporturilor: Tarom va fi restructurată. Nu este exclusă privatizarea companiei

Compania Tarom va fi restructurată, iar pentru asta se va alege un consultant strategic, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, într-un interviu la Europa FM. Potrivit HOtNews.ro, Buşe a explicat că numele consultantului va fi cunoscut peste 10 zile, însă varianta privatizării TAROM nu este exclusă.

Ministrul Buşe a mai declarat că noul consultant va recomandă un alt tip de business pe care să-l practice Tarom şi care să ducă inclusiv la reorganizarea rutelor, dar şi la modernizarea sistemului de vânzare a biletelor.

„Este şi o conjuctură favorabilă, preţul petrolului fiind relativ scăzut, probabil că o să mai fie scăzut o perioada. Asta ne permite nouă, ne da o perioada în care să ne permită să facem această restructurare”, a declarat Sorin Buşe.

„Nu se exclude privatizarea, dar fiind vorba de companie naţională, de simbol naţional, nu este preferinţă mea personală”, a spus ministrul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS