Acasă Actualitate Explozie soldată cu un rănit într-un mall din Focşani. O echipă a...

Explozie soldată cu un rănit într-un mall din Focşani. O echipă a SRI s-a dus la faţa locului

-

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, astăzi la prânz, într-un cinematograf din zona comercială Promenada Mall din Focșani, informează Agerpres. Un bărbat rănit, a cărui identitate nu este cunoscută, a primit îngrijiri medicale după ce a suferit leziuni. Persoana rănită a fost transportată a spital în stare de conștiență.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Cristina Duță, a declarat pentru Agerpres că la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, SMURD și descarcerare, iar zona a fost evacuată.

Martorii ai incidentului vorbesc de faptul că deflagrația s-a declanșat la intrarea în cinematograf a unui bărbat cu un rucsac în spate, moment în care parte din tavanul cinematografului s-ar fi prăbușit. Surse din cadrul anchetatorilor spun că nu ar fi fost vorba de un dispozitiv exploziv care să fi fost declanșat.

O echipă din cadrul Serviciului Român de Informații este prezentă la mall-ul din Focșani și investighează cu privire la deflagrația produsă joi. Potrivit SRI, deocamdată nu există informații despre deflagrație.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.