Acasă Actualitate Râmnicu Vâlcea: Șoseaua s-a surpat pe DN 7. Circulația a fost deviată

Râmnicu Vâlcea: Șoseaua s-a surpat pe DN 7. Circulația a fost deviată

-

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia rutieră pe DN 7 Piteşti – Sibiu a fost deviată de la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea prin oraş, după ce terasamentul drumului a cedat, la kilometrul 177, plus 200 de metri, arată Realitatea.net.

Conform sursei citate, devierea este valabilă pentru toate categoriile de autovehicule, iar în zonă se află poliţişti rutieri care acţionează pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Problemele pe DN 7 la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea au apărut vineri, când în urma ploilor torenţiale asfaltul s-a tasat şi s-a produs o denivelare pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu. În aceste condiţii, zona în care carosabilul s-a tasat a fost iniţial închisă, iar circulaţia s-a desfăşurat pe celălalt sens de mers, pentru ca sâmbătă drumul să fie închis, iar traficul rutier deviat, conform Mediafax.

Zona de la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea este al doilea tronson al DN 7 pe care circulaţia rutieră a fost deviate. Tot sâmbătă, traficul rutier a fost deviat pe centura oraşului Călimăneşti, din cauză că în acea porţiune a DN 7 carosabilul a fost acoperit de apă scursă de pe versanţi. Circulaţia a revenit la normal pe tronsonul respectiv în jurul orei 15.00.

 

ȘTIRI VIDEO GdS