9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZilele Ciocolatei, în cea mai nouă locaţie a Cofetăriei Aida

Zilele Ciocolatei, în cea mai nouă locaţie a Cofetăriei Aida

Longevitatea unei afaceri este, fără dubii, un semn al succesului, iar rezistenţa pe piaţă denotă, de cele mai multe ori, capacitatea de a răspunde aşteptărilor clienţilor şi de a te adapta schimbărilor survenite de-a lungul anilor. Important este, totuşi, să nu te plafonezi şi să îţi doreşti mereu să fii mai bun, crede Dorian Hopârtean, managerul cofetăriei Aida din Craiova, care a împlinit în 2015 zece ani de activitate. „Este dificil, dar totodată provocator, să te menţii pe piaţă, mai ales în perioade tulburi precum cele de criză economică. Noi am reuşit prin dedicaţie. De la persoanele care lucrează în laboratorul de cofetărie, până la cele aflate la vânzare, toată echipa se preocupă ca produsele şi serviciile să răspundă dorinţelor clienţilor noştri – fie că vorbim de ingrediente, de prezentare sau de modalitatea de a primi şi onora comenzile. În ultimii ani, am făcut multe schimbări în gama de produse şi am observat o reacţie pozitivă din piaţă, iar anul acesta am decis să mai facem un pas“, a spus Dorian Hopârtean.
Din punctul de vedere al managerului cofetăriei Aida, clienţii sunt din ce în ce mai informaţi şi, implicit, mai exigenţi. La această stare de fapt se adaugă şi concurenţa, iar toţi aceşti factori, crede Dorian, te determină să te autodepăşeşti: „Ne dorim să oferim clienţilor noştri bucurie şi satisfacţie, astfel că anul acesta am decis să deschidem o «altfel» de Cofetărie Aida, unde vom oferi produse din gama premium, realizate exclusiv cu ingrediente naturale, după reţete originale. Şi, ca noutate absolută în Craiova, amatorii de ciocolată, şi nu numai, se vor delecta cu produse «hand made» ale ciocolateriei autentic belgiene, graţie unei minunate colaborări cu Marie Carels, o belgiancă îndrăgostită de ciocolată, de care ne leagă o prietenie strânsă“.
Cu ocazia deschiderii noii locaţii de pe bulevardul Carol, nr. 8 – lângă Bistro Carol – Cofetăria Aida invită craiovenii, sâmbătă, 21 noiembrie, şi duminică, 22 noiembrie, începând cu ora 10.30, la evenimentul „Zilele Ciocolatei“, unde vor avea loc degustări de ciocolată belgiană la fântana de ciocolată, tortuleţe, prăjituri şi alte dulciuri.
„În curând, vom putea oferi o gamă de prăjituri fără zahăr şi produse fără gluten, pentru toţi aceia care, din diverse motive, apreciază această ofertă. În gama de ciocolaterie, deja avem produse fără zahăr. Altă noutate este serviciul de livrări la domiciliu gândit de echipa Cofetăriei Aida pentru clienţii care doresc să comande prăjituri sau tort şi să le primească acasă. În viitorul apropiat vrem să extindem această facilitate, prin introducerea unui sistem on-line de plată cu cardul, pentru cei care doresc să trimită, prin intermediul nostru, cadouri celor dragi. Ne gândim şi la cei plecaţi din localitate, care pot să le ofere o «surpriză dulce» prietenilor sau celor din familie, precum un tort, o elegantă cutie de praline şi chiar un buchet de flori. Deja avem discuţii în acest sens cu florării din oraş şi sperăm ca în primăvară să avem totul pus la punct“, a mai precizat Dorian Hopârtean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS