Acasă Actualitate Vâlcea: O femeie a murit, iar o fetiţă de 2 ani a...

Vâlcea: O femeie a murit, iar o fetiţă de 2 ani a fost rănită într-un accident rutier provocat de un minor

-

O tânără de 27 de ani a murit, iar o fetiţă de 2 ani a fost rănită în timpul unui accident rutier provocat de un minor de 17 ani.

În această dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire producerea unui accident rutier pe DN 67B, pe raza comunei Grădiştea. Persoana bănuită de comiterea accidentului este un minor de 17 ani, H.I., din localitate. Din primele verificări, echipa operativă a stabilit faptul că un tânăr a condus în localitate un autovehicul, marca BMW, înmatriculat în străinătate, iar la km. 50+200 m, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit pe P. Cătălina, de 27 de ani, din localitatea Grădiştea şi pe minora P.R., de 2 ani. Cele două victime au fost prinse între autovehiculul condus de tănăr şi autovehiculul victimei, oprit. Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul la faţa locului şi a părăsit locul accidentului. În urma evenimentului rutier, victimele au fost transportate la spital, unde tânăra de 27 de ani, a decedat, iar minora de 2 ani a fost diagnosticată cu escoriaţii şi echimoze gambă stânga. Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la volanul autovehiculului înmatriculat în străinătate s-a aflat H.I., de 17 ani, din comuna Grădiştea. Au fost întrunite echipe de căutare formate din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti, Secţia 11 Zătreni, Serviciul Rutier şi Serviciul de Acţiuni Speciale. De asemenea, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

Fostul primar din Calafat transmite mesaje din închisoare

Condamnat la aproape cinci ani de închisoare cu executare, Mircea Guță, fost primar al municipiului Calafat, a transmis, în ultima vreme, mai multe mesaje din penitenciar.

Infecţiile urinare se agravează iarna

Sezonul rece este perioada în care majoritatea afecţiunilor se acutizează. Dintre acestea, locul al doilea ca frecvenţă în topul infecţiilor din organism...